Inchide
Scris de: News Iasi on iulie 11, 2018

Reprezentantii din cadrul Directiei Generale Regionale a Finanteloe Publice Iasi anunta iesenii care au afaceri ca trebuie sa depuna declaratia unica privind impozitul pe venit.

Pe langa aceasta declaratie, pana pe data de 16 iulie, iesenii trebuie sa mai depuna si contributiile sociale datorate de persoanele fizice. Pentru cei care aleg sa depuna declaratia prin intermediul internetului se acorda o bonificatie de 5% din impozitul pe venit.

 

“Pentru depunerea declaratiei on-line, pâna la 16 iulie 2018 inclusiv, se acorda o bonificatie de 5 la suta din impozitul pe venit platit integral pâna la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligatiile fiscale anuale pentru anul 2018. Valoarea bonificatiei diminueaza impozitul pe venitul net anual platit si se aplica corespunzator si pentru contributiile sociale datorate potrivit legii. Declaratia se poate depune si în format hârtie la registratura administratiilor fiscale ale ANAF sau prin posta, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire. Formularul si instructiunile de completare pot fi descarcate on-line de pe portalul www.anaf.ro”, au precizat cei de la DGRFP.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu