Close

locuri de munca iasi

Expired  

Afacere la cheie. Paintball in Iasi

price
12,000 €
Views  
Posted on
4 July 2016
( 1910 days ago )
Sold by
Bogdan Bogdan 0
0 reviews
3 anunturi online
Membru din July 2016
Print
O
2

Compania NEOMED CENTER doreste sa scoata spre vanzare unul din departamentele sale, respectiv activitate de organizare de jocuri de paintball in Judetul Iasi, in regim de afacere la cheie.
Pachetul consta in 30 markere de paintball cuprinzand tot echipamentul de protectie aferenta desfasurarii jocului de paintbal ( masti, Combinezoane , butelii de CO2, materiale de reparatie ale markarelor, cutii metalice de depozitare, diferite piese, uleiuri, cateva cutii originale ale markerelor, etc. )
Totodata se ofera si 2 tunele de tragere la tinta. Unul pentru airsoft si unul pentru paintball. Cabana de depozitare echipament (este inchiriata)
Se mai ofera 2 arme de airsoft( folosite pentru tragerea la tinta)
Spatiul de desfasurare al jocului este amplasat in padurea Bucium (se va face un transfer al contractului de inchiriere catre noul proprietar), Site-uri 5 bucati pozitionate pe prima pagina a motorului de cautare Google. Numar de telefon.
Va oferim consultanta gratuita pentru deschiderea unei firme, ( alegerea codului Caen, regulamente etc) precum si consultanta in vederea functionarii pe o durata de 2 luni, dupa semnarea contractului.

Se ofera si un bonus de 20000 bile pt desfasurarea afacerii

Nu se vinde cu tot cu firma. Doar departamentul de Paintball. Se incheie contract de vanzare-cumparare, se ofera factura.
Se poate oferi si casa de marcat portabila, fara vreun cost adupra ei, exceptand taxele celor de la Inita.( taxele sunt apropiate ca valoare cat pentru una noua)

Va adresam rugamintea sa nu deranjati inutil, decat doar daca sinteti foarte interesati.
Alte informatii telefonice nu se pot oferi. Doar fata in fata.
Pozele sunt reale.