Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Apartament 3 camere D + boxa, bloc 1985, zona Pacurari – Petru Poni

price
90,500 Lei
Views  
Posted on
15 May 2019
( 10 days ago )
Numar camere
3 camere
Compartimentare
Decomandat
Suprafata utila (m2)
72
An constructie
1977-1990
Oferit de
Firma

Apartament cu 3 camere, model decomandat, aflat la parterul unui bloc cu 4 nivele construit in anul 1985 dintr-o zona linistita a cartierului Pacurari-Petru Poni, la doar 10 minute distanta de Gradina Botanica ,,Anastasie Fatu”, Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza”, statii RATP, institutii de invatamant si supermarket-uri.

Imobilul este recent renovat si are o suprafata utila de 71,36 mp. Acesta se vinde cu urmatoarele dotari: usa metalica la intrare, usi din lemn natural la interior, tamplarie termopan cu 2 randuri de sticla, centrala termica cu instalatie pe cupru, obiecte sanitare noi in baie.
Orientarea apartamentului (Sud-Estica) va ofera avantajul de a avea soare pe tot parcursul zilei, iar termopanele largi ale balconului confera lumina in dormitoare. De asememea, balconul cu suprafata de 13,26 mp este intabulat si permite amenajarea unei bucatarii cu spatiu de gatit, iar bucataria propriu-zisa se poate transforma in zona de dining.
Proprietarul detine loc de parcare in proprietate, boxa la subsol si gradina intretinuta cu spatiu verde si loc de joaca pentru copii.

Pretul solicitat de catre prorietar este de 90.500 euro.