Close

locuri de munca iasi

Apartament de vanzare 3 camere decomandate Bloc nou Semicentral

price
106,034 Lei
Views  
Posted on
9 June 2020
( 24 days ago )
Numar camere
3 camere
Compartimentare
Decomandat
Suprafata utila (m2)
107
An constructie
Dupa 2000
Oferit de
Firma

Apartament de vanzare cu 3 camere complet decomandate, model dubluorientat cu 2 bai, cu suprafata totala de 125 mp la etajul 1 din 11 intru-un imobil ce are structura de rezistenta pe cadre, plansee din beton armat, zidarie exterioara termoizolata cu vata bazaltica de 10 cm si tencuiala decorativa.

Apartamentul este in imediata apropiere a Spitalului de recuperare Iasi, si are urmatoarele dotari si finisaje: centrala termica individuala in condensatie marca Viesmann, radiatoare din otel, termostat ambiental, baia utilata si mobilata complet, instalatie termica si sanitara pe distribuitoare, prize si intrerupatoare Schneider, senzor de detectie a incendiului, gresie si faianta import Spania, parchet Egger, tamplarie PVC cu geam tripan, usa metalica securizata.

Complexul residential dispune de locuri de parcare subterane dar si supraterane iar la parterul imobilului vor fi spatii comerciale si de interes comun. Blocul este dotat cu 2 lifturi de ultima generatie. Apartamentul este ideal pentru cei ce vor sa locuiasca intr-un complex imobiliar nou sau ca si investitie imobiliara in vederea inchirierii.

Apartamentul se vinde la pretul de 106.034 euro (fara TVA) la plata cash integrala, sau prin orice tip de credit cu un avans minim de 20% la pretul de 112.149 euro (fara TVA). Pentru detalii ma puteti contacta telefonic la numarul 0751898181.