Close

locuri de munca iasi

Expired  

Bubble Football

price
6,000 €
Views  
Posted on
25 November 2018
( 1036 days ago )
Oferit de
Persoana

Se vind echipamente pentru Bubble Football!

– Cu echipamentele de Bubble Football poti sa mergi in diferite locatii, orase sau sa stabilesti parteneriate cu terenuri de fotbal din oras.
– Daca detii un teren de fotbal, acest serviciu iti aduce diferentiere de concurenta din oras. Poti fi singurul teren ce are si Bubble Football. Daca vei fi recunoscut ca terenul cu Bubble va fi mult mai usor sa te promovezi cu toate serviciile.

Tarifele practicate de noi – 150 lei/ora + inchirierea terenului (aici aveam parteneriat cu un teren ce ne oferea un pret redus). Daca sunt 10 persoane sunt 15 lei/persoana + terenul, dar pot veni si mai mult de 10 persoane sa joace prin rotatie si scade pretul/persoana. In cei 150 lei erau incluse inchirierea bilelor, servicii foto si video, arbitrajul si instructajul. Pentru studenti pretul era de 100 lei.

In afara de fotbal se pot organiza foarte multe joculete (ex: Bubble sumo pe echipe sau individual).

Pot fi organizate campionate in weekend si poate participa un numar mare de echipe, cu preturi preferentiale. Noi am avut cerere mai mare de a organiza jocuri pentru firme sau la evenimentele sportive.

Cu un singur meci de Bubble Football/zi se poate realiza un venit de 1000 euro/luna, astfel investitia poate fi amortizata in maxim 8 luni.
In cazul in care detii un teren de fotbal se mai adauga venituri supliimentare din inchirierea terenului si vanzarea diferitelor articole sau servicii.

Oferta noastra include urmatoarele:

12 bile Bubble Football (inclus si kit de reparare), 3 pompe pentru gonflabile, 2 mini-porti de fotbal, 1 set de 45 de jaloane, 1 900 de DVD-uri + plicuri (noi am folosit DVD-uri pentru a trimite poze si video-uri clientilor ce au venit, mai ales firmelor ce veneau pentru teambuilding), 8 bannere (6 m x 1,5 m – foarte bune pentru promovarea pe terenurile partenere), 2 roll-upuri, pagina de facebook, 29 tricouri personalizate pentru angajati, 6 bluze de trening pentru angajați brodate pe spate cu numele firmei, iar pe față cu sigla lipită, 500 brelocuri, 200 medalii personalizate Bubble Football, 300 diplome personalizate Bubble Football, 10 000 flyere, 900 afișe A4 color, 2 000 vouchere.
Brandingul si grafica cu logo-uri este facuta de noi si poate fi preluata.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=f92yfPFl9NY