Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Expired  

CASA ECONOMICA

price
75,000 €
Views  
1
Posted on
7 August 2018
( 227 days ago )
Sold by
Liviu Robertino Liviu Robertino 0
0 reviews
1 anunturi online
Membru din January 2018
Print
N
2
S
120
S
870
A
2011
O
1

Din B.C.A. cu izolatie la exterior , tamplarie REHAU , acoperis tigla rosie pamant cu izolatie la interior vata minerala , incalzire cu gaz , centrala proprie , instalatia de calorifere tevile de apa sant ascunse ( in zid ) precum si centrala este incorporata in mobila de bucatarie , bucataria se vinde cu casa , la parter se afla un living de 36mp , un dormitor de 16mp , si o baie ( cada si cabina dus , wc , banc 1,8m cu chiuveta cu oglinda cat bancul ) 8mp . Scara interioara din beton . La etaj (mansarda ) un hol mic , un dormitor 36mp , o baie ( cu cada , wc , chiuveta , oglinda 50×1,7m ) de 20mp . Tot la etaj mai exista si patru locuri de depozitare ( debarale cu usi separate ) . Parchet cu izolatie , gresie , faianta . Curent electric ( acum voi face niste panouri fotovoltaice , poate aveti noroc , sa va ramana ) , apa potabila , gaz , telefon , internet , cablu tv , put , hidrofor .
De curand sa construit un hol la intrare de 2 metri pe 5 metri cu geamuri de termopan de 2 X 2 metri ( trei bucati ) , deasupra holului sa turnat placa de beton cu armatura ( 2.40 X 6.60 metri ) sa pus gresie , gardulet metalic din rectangulara .
Sa format o terasa de 15 metri patrati , iesire pe terasa este din dormitorul de la etaj .
Curtea 870 mp , am peste 40 pomi fructiferi . Casa se afla la 4 km de centrul orasului Calarasi , Comuna Modelu , la 100 metri de bratul Borcea , pe soseaua Calarasi – Fetesti , este a treia casa de la sosea . Este o zona linistita cu mult verde .