Close

locuri de munca iasi

Expired  

Casa ta la bloc! 5 camere+3bai, 163mp, confort, liniste+siguranta

price
230,000 Lei
Views  
Posted on
14 July 2022
( 72 days ago )
Numar camere
4 sau mai multe
Compartimentare
Decomandat
Suprafata utila (m2)
163
An constructie
Dupa 2000
Oferit de
Firma

Agentia Viva Imobiliare are placerea sa va prezinte o oferta unica pe piata, un apartament exceptional gandit si executat, de dimensiunea unei case mari. Atat apartamentul cat si constructia din care face parte sunt construite realmente premium! Oferta este finalizata complet, fizic+acte!

Aceasta este pozitionata in zona Popas Pacurari si raspunde multor nevoi pe care le are o familie, atat ca si zona(liniste dar si foarte aproape de oras) cat si ca apartament(compartimentare, facilitati, flexibilitate). Gradul de zgomot si poluare este mult redus fata de oras si aveti in apropiere multiple centre comerciale si spatii verzi!

Nota: primele poze impreuna cu schita apartamentului sunt 100% reale. Pozele tip randare au fost create special pentru acest apartament. Etajul este 5/5 cu lift ultramodern si s-au luat absolut toate masurile de siguranta(pod+acoperis, placa de beton completa, hidroizolatie si termoizolatie cu extrudat de 50mm). Constructorul este unul de top, cu experienta si lucreaza la un nivel foarte inalt de calitate in piata imobiliara.

Oferta contine o multitudine de dotari gandite sa aduca o personalizare completa a locuintei, confort, flexibilitate in amenajare, siguranta, control deplin asupra locuintei. Enumeram cateva: incalzire in pardoseala, termostat ambiental in fiecare camera, 2 locuri de parcare intabulate, boxa de 10,6mp, 2 aparate A.C. Daikin de mare putere, 2 balcoane inchise cu termopan gama de top si dublu incalzite(pardoseala+radiatoare), dedurizator si purificator de apa individual, usi din lemn stratificat, priveliste si luminozitate(tripla orientare), finisaje de calitate si cu gust, rulouri, etc.

Compartimentarea si utilitatea locuintei:

– living generos de 27mp! dotat cu semineu electric si balcon propriu. Se invecineaza cu bucataria, vrei sa il folosesti ca zona de dining pentru extra-spatiu sau musafiri sau relaxare la TV? Se rezolva!

– bucatarie separata de 15,5mp! gata de a gati in conditii moderne si fara miros. Vrei sa iei masa aici in mai multe persoane si sa ai spatiu? Se poate!

– dormitor matrimonial de 18mp+dresing propriu de 7mp+balcon! Eventual un al doilea living. Poate te-ai gandit sa te muti impreuna cu o alta familie la care tii mult si te intrebai daca se poate? Raspunsul este DA!

– 2 dormitoare de 13mp, dotate cu dressing, spatiu pentru TV si spatiu de biblioteca/play station etc. Copiii le vor adora! Si nu numai ei.

– birou de 15,5 mp. Sau ai nevoie de inca un dormitor? Se rezolva!

– hol generos! pentru a eficientiza la maximum spatiul din camere, e conceput sa aiba 2 dressing-uri. Si sa ramana si spatiu de trecere de aprox 2m. Doar…

– 3 bai. Doar atat…

– camera tehnica

Mentionam inca o data ca discutam de o constructie si de un apartament absolut premium, toate beneficiile pe care le cautati la o locuinta sunt asigurate(siguranta constructiei, confortul, izolatia termica, izolatia fonica, toate utilitatile orasului, design placut si confortabil)

Principalele avantaje in colaborarea cu Viva Imobiliare

garantam tranzactii in siguranta si urmarim interesul clientilor nostri;
oferim in scris transparenta si corectitudine la maximum, conditii clare de colaborare si prezentam la cerere documentatia ofertelor;
oferim cea mai buna consiliere si informare de care suntem capabili, astfel incat clientii nostri sa ia cea mai buna decizie cu efort si timp minim din partea lor;
suport complet pentru creditele bancare: directorul nostru de creditare ofera clientilor cea mai buna oferta din piata bancara(plus suport cap-coada in dosarul de credit, evaluare, notariat, etc)
discount-uri si servicii complete pentru ca un imobil sa se transforme in acasa si gata de locuit: personalizare si proiectare a locuintei, a mobilierului, servicii de asigurari, etc.
plus alte avantaje unice in piata imobiliara.
Pentru mai multe detalii contactati consilierul imobiliar Alexandru Machidon la numarul de telefon 0749960860, iar pentru a intelege mai usor oferta, va invitam la vizionare!

Open chat
🥰 vrei sa stam de vorba?
Buna 🥰
Vrei sa stam de vorba?