Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Expired  

Comision 0, Copou – bloc nou, 2 camere la cheie

price
66,000 €
Views  
Posted on
5 April 2019
( 128 days ago )
Sold by
Casa Alba Casa Alba 0
0 reviews
33 anunturi online
Membru din March 2016
Print
Numar camere
2 camere
Suprafata utila (m2)
64
An constructie
Dupa 2000
Oferit de
Firma

COMISION 0!

Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei!

Va prezentam un proiect rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou; un imobil cu doar 12 apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, dispus pe Parter si 2 Etaje.

Amprenta constructiei este de forma patrata, ceea ce a condus la o volumetrie simpla si de efect. Incaperile sunt spatioase, compartimentate eficient, camerele de zi si dormitoarele sunt vitrate generos.

Apartamentul propus are suprafata de 63.8mp (58.7mp utili + 5.1mp balcon), este situat la etajul 2, prezinta finisaje premium: termoizolatie de 10cm polistiren expandat, video interfon Dagua, granit casa scarii, usa metalica intrare in casa scarii, profil PVC ferestre si balcoane Gealan 3 foi cu sticla Saint Gobain, usi interior, usi intrare, corpuri iluminat interior, corpuri iluminat exterior – balcon si gradina, parchet laminat, gresie, faianta, centrala termica pe gaz in condensatie, incalzire prin pardoseala Uponor, obiecte sanitare in baie.

Achizitionati acest apartament la pretul de 66.000 euro.

Sunati acum pentru a programa o vizionare!

Pentru informatii suplimentare privind acest proiect si vizionarea apartamentelor, va rugam contactati consultantul imobiliar Marius Arnautu, la numarul de telefon 0758 029 029 sau accesati http://www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8439.