Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Expired  

Comision 0, Copou – bloc nou, 2 camere SMART, curte proprie

price
82,000 €
Views  
Posted on
14 May 2019
( 96 days ago )
Sold by
Casa Alba Casa Alba 0
0 reviews
33 anunturi online
Membru din March 2016
Print
Numar camere
2 camere
Compartimentare
Decomandat
Suprafata utila (m2)
58.7
An constructie
Dupa 2000
Oferit de
Firma

COMISION 0!

Agentia Imobiliara Casa Alba va ofera sprijin pe tot parcursul tranzactiei!

Va prezentam un proiect rezidential situat in cea mai apreciata zona din Iasi, Copou; un imobil cu doar 12 apartamente cu 2 si 3 camere decomandate, dispus pe Parter si 2 Etaje.

Amprenta constructiei este de forma patrata, ceea ce a condus la o volumetrie simpla si de efect. Incaperile sunt spatioase, compartimentate eficient, camerele de zi si dormitoarele sunt vitrate generos.

Apartamentul propus are suprafata de 58.7mp utili, este situat la parter, este dotat cu usa intrare, parchet laminat, incalzire in pardoseala, usi interioare, corpuri de iluminat LED, jaluzele electrice la toate ferestrele (3) si un sistem de control lumina, incalzire, aer conditionat tip Smarthome KNX.

Toate comenzile se pot administra de pe aplicatia de telefon mobil, de pe o tableta amplasata la intrarea in apartament sau de la comenzile locale (intrerupatoare, aparatura).

Unicitatea apartamentului este data de conceptul de locuinta inteligenta. Sistemul smart home iti asigura siguranta, confort si posibilitatea de a economisi.

Achizitionati acest apartament la pretul de 82.000 euro.

Sunati acum pentru a programa o vizionare!

Pentru informatii suplimentare privind acest proiect si vizionarea apartamentelor, va rugam contactati consultantul imobiliar Marius Arnautu, la numarul de telefon 0758 029 029 sau accesati http://www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8441.