Close

locuri de munca iasi

Expired  

Duplex Miroslava Uricani

price
65,000 €
Views  
Posted on
9 August 2018
( 657 days ago )
Sold by
Andrei Andrei 0
0 reviews
4 anunturi online
Membru din February 2018
Print
Numar camere
4 sau mai multe
Suprafata utila (m2)
105
An constructie
2017
Oferit de
Persoana

Casa in sistem Duplex in suprafata utila de 101 m + balcon 3,25m , , la 70 de m de soseaua principala “soseaua de centura” ce traverseaza Miroslava-Uricani , vis-a-vis de stadionul Uricani, acces foarte bun din strada principala ,cu toate utilitatile .
Casa construita din caramida si cele mai bune materiale de constructie : caramida Brikstone GV 188/290/240,ciment turnat doar cu pompa ,vibrat cu vibratorul atat placile,stalpii,centurile, fundatie etc , tamplarie PVC TRIPAN RAMPLAST cu 6 camere !!! (3 sticle Saint Goben 4 anotimpuri) manere secustice Hoppe antiefractie, izolatie exterioara din polistiren expandat ignifug de 10 cm, tencuiala interioara clasica, finisaje interioare executate cu MP 75 , CT 126 si CT 127, tencuiala decorativa la exterior de tip”scoarta de copac” siliconata cu granulatie marita de 2,5 (cea mai scumpa) cu un impact vizual impresionant , gresie si fainata , parchet , obiecte sanitare , centrala pe gaz Motan KPlus 24 KW , tabla Bilka, folie anticondens 120 gr. , sistem complet cu parazapezi si toate accesorile unui acoperis ca la carte cu garantie de 30 ani.Scara catre etaj a fost prinsa si turnata in acelasi timp cu placa de la etaj oferind acesteia o prindere si o rezistenta solida in caz de seism.
Instalatia electrica a fost facuta cu cablu de 1,5 pentru lumina si 2,5 pentru prize , sigurante Schneider ,prize de impamantare in fata casei.
Fiecare casa are 4 camere , 2 bai , bucatarie spatioasa cu acces in terasa exterioara si zona barbeque.
La etaj sunt 3 dormitoare spatioase ,hol, 1 baie mare care are cada si un balcon cu acces dintr-un dormitor.
Fiecare parte de duplex are pod propriu pentru depozitare diverse podit cu osb, cu scara de acces din holul de la etaj !!!
Terenul aferent ce revine fiecarui duplex variaza de la 160 m pana la 200 m.
Pe langa terenul care revine fiecarui duplex, fiecare proprietar va mai avea 328 m cota indiviza (parcarea si aleile pietonale )

Zona beneficiaza de urmatoarele facilitati:

– transport in comun din Uricani catre Iasi prin Valea Lupului sau prin Miroslava (statia de maxi taxi la 1 minut fata de case, mers pe jos)
– 2 supermarketuri locale
– toate utilitatile
– parcare proprie GRATUITA
– internet & telefonie , TV
– Metro la 3 minute
– Carefour Era SuperMarket la 4 km
– Statii Peco ( Benzinaria Mol in fata la Metro) Non-Stop
– Scoala Miron Barnovschi ( clasele 1-8) la 2 minute de mers pe jos

Daca gasiti toate aceste informatii ca fiind atractive, atunci nu ramane decat sa ne vizitati si sa va convingeti personal ca imobilele pe care le construim, precum si preturile cerute sunt cu adevarat foarte bune.

Casa se preda la Cheie !

Comision 0 % pentru cumparator direct de la dezvoltator !

Preturi incepand cu 65.000 euro