Close

locuri de munca iasi

Expired  

Husa protectie bancheta

price
250 Lei
Views  
Posted on
21 March 2018
( 845 days ago )
Stare
Nou
Oferit de
Persoana

Husa de protectie bancheta spate caine , va mulțumi și câinii mai pretențioși și reprezintă versiunea DELUX a deja cunoscutei huse de protectie a banchetei spate . Este foarte groasă și protejează bancheta automobilului de umezeală și murdărie. Totodată îi va oferi câinelui o zonă izolată și confortabilă pe care să se întindă relaxat. Nu veți avea nevoie de încă o pătură. Husa impermeabilă are și secțiuni laterale mari, astfel că întreaga zonă din spate a mașinii va fi protejată și va rămâne curată.
Învelișul are un sistem de fixare versatil, cu fermoar. Acesta vă va permite să montați husa în funcție de nevoile dumneavoastră. Se potrivește pentru majoritatea automobilelor și e ușor de atașat de tetiere.

Dacă se murdărește, husa EVOest poate fi pur și simplu ștearsă cu o cârpă sau spălată la mașina automată la 30°C chiar si aspirata . Are partea dorsala dintr-un material special pentru a nu aluneca cat si prinderi speciale pentru bancheta.
In acelasi timp puteti folosi si centurile de siguranta avand prevazut spatiul special.
Pachetul contine husa de protectie pentru bancheta din spate a masinii , geanta de transport si GRATUIT o centura de siguranta reglabila pentru a calatori in siguranta cu cainele dumneavoastra.