Close

locuri de munca iasi

Expired  

Inchiriez Motocultor HONDA F560K7.

price
202 Lei
Views  
Posted on
14 February 2019
( 508 days ago )
This ad has no user ID.
This means the ad was posted by an unregistered user and will be deleted if the user does not register.
Oferit de
Firma

INCHIRIEZ !!! Motocultor HONDA F560K7.

PRET 202 LEI / ZI (24 H)

Motocultoarele HONDA F560K7 SE sunt fiabile si usor de manevrat, sunt special create pentru a va ajuta in cultivarea gradinilor de legume si zarzavaturi, vii si livezi sau pentru diferite lucrari agricole din gospodarie.
Motosapa HONDA F560K7 SE este dotata cu un motor puternic de 4.8 CP in 4 timpi si reprezinta alegerea proprietarilor de locuinte, fermierilor, gradinarilor si a specialistilor peisagisti care se pot lauda cu gradini mari si frumoase.
Este echipat cu rotoare de taiere si discuri de protectie a culturilor. Motocultorul HONDA F560K7 SE, 4.8 CP se foloseste pe tot parcursul anului, pentru afanarea solului si incorporarea ingrasamntelor, gunoi de grajd, turba, humus, pentru pregatirea terenului pentru iarna.
Acest tip de motocultor este ideal in orice gospodarie deoarece este usor de manevrat, fiabil si isi face treaba foarte rapid datorita motorului performant pe benzina, in 4 timpi ce dezvolta o putere de 5 CP.
Acest motocultor are o latime de lucru de 800 mm si o adancime de lucru de 300 mm. Motosapa HONDA F560K7 SE este dotat cu roti pentru rulare usoara, ghidon reglabil cu manere mari, ceea ce ofera o manevrabilitate usoara si eficienta.
Motosapele Honda reprezinta alegerea fermierilor, gradinarilor si profesionistilor in peisagistica.

Tip alimentare
Benzina
Putere
4.8 CP
Latime de lucru
800 mm
Adancime de lucru
300 mm
Pornire
manuala
Tip motor
4 timpi
Greutate
65 kg
Viteze inainte/inapoi
6 inainte/2 inapoi
Capacitate rezervor combustibil
3 l

INDUSTRIAL ACCESS SA
Calea Chisinaului nr. 23 IASI