Close

locuri de munca iasi

Expired  

Infiintam firme RAPID !

price
199 Lei
Views  
Posted on
11 December 2017
( 1173 days ago )
Sold by
Evo Legal Evo Legal 0
0 reviews
2 anunturi online
Membru din December 2017
Print
No pictures
O
2

Infiintare firma in Bucuresti si Ilfov in 3 zile lucratoare – onorarii incepand de la 199 lei
La cerere, oferim GAZDUIRE sediu social – 799 lei / an
*Servicii incluse in costul gazduirii sediului social: primire corespondenta, notificare si predare corespondenta client.
Depunem dosarele la Registrul Comertului, ridicam actele de la dumneavoastra si dupa finalizarea infiintarii societatii vi le predam.
Simplificati procedura si alegeti-ne pe noi:
1. Contactati-ne! 0720 441 144
2. Stabilim o intalnire la sediul nostru sau la sediul clientului in vederea alegerii obiectului de activitate principal si a formei juridice a societatii ( SRL, SRL-D, SA, etc). Dumneavoastra trebuie sa ne furnizati 3 variante de nume pentru societate, urmand ca noi sa facem verificarea si rezervarea de denumire.
3. Alegerea sediului social si intocmirea de catre juristii nostri a contractului in baza caruia va fi detinut sediul social (contract de comodat/cumparare/inchiriere). Evo Legal va ofera servicii de gazduire sediu social prin avocatii nostri colaboratori. Onorariile incep de la 67 lei / luna.
4. Redactarea de catre juristii nostri a actului constitutiv si a celorlalte documente necesare in dosarul de constituire.
5. Semnarea unor declaratii notariale standard si depunerea specimenului de semnatura.
6. Depunerea capitalului social.
7. Inregistrarea in Registrul Comertului
8. Ridicarea documentelor din Registrul Comertului si predarea tuturor documentelor catre dumneavoastra.
Intocmim acte constitutive pentru toate tipurile de forme juridice, oferim servicii de asistenta la inregistrare, obtinem autorizatii/avize/licente, concepem documentele necesare pentru cesiune parti sociale, majorare/reducere capital social, schimbare administrator, schimbare sediu social, infiintare/desfiintare puncte de lucru.