Close

locuri de munca iasi

Expired  

Jack Russel Terrier ( filmul The Mask / Masca )

price
900 Lei
Views  
Negociabil
Posted on
28 January 2018
( 1178 days ago )
Sold by
anda anda 5
1 reviews
699 anunturi online
Membru din January 2018
Print
No pictures
Oferit de
Persoana

ATENTIE !! In ultimul timp am observat ca mi se copiaza fara nerusinare anuntul ! Informati-va despre ceea ce cumparati ! Nu tot ce seamana este rasa pura ! Pt cei interesati va invit sa le cunoasteti si stramosii ! Nu detin alta rasa in curte.
Jack Russel Terrier nascuti pe 1 octombrie si 16 noiembrie isi cauta stapani responsabili si iubitori ! Atat femela cat si masculul din care provin imi apartin (vezi pozele) . Jack Russel Terrier este o rasă de caine de talie mica (detin varianta parului scurt si neted). Desi acest caine este dispus sa alerge incontinuu, deoarece este foarte energic ,din experienta pot spune ca se adapteaza atat in spatii mai mici cat si la curte. Devin foarte teritoriali si isi apara zona cu eforturi desavarsite. Sunt neinfricati, se poate spune ca ei sunt de fapt niste caini mari in corpul unor caini mici . Caini deosebit de loiali si afectuosi. Iubesc in mod deosebit apa si natura.
Dupa 9 ani ca proprietar de Jack Russel Terrier pot spune ca am devenit un fan infocat al rasei.Jack Russel Terrierii sunt unici.Fiecare are o personalitate unica si puternica, inzestrati cu o inteligenta aparte ,pot fi dresati cu usurinta ( doar ii vedem in marea majoritate a reclamelor si filmelor tv ) au sentimente si stari de spirit asemeni omului, ei te iubesc neconditionat si tot ce asteapta de la tine este sa ii iubesti . Pentru mai multe detalii despre puiuti va rog sa ma contactati telefonic .
Rog si ofer seriozitate !