Close

locuri de munca iasi

Expired  

Job part-time

Posted on
24 May 2018
( 848 days ago )
Views  
238
Sold by
Adina Gliga Adina Gliga 0
0 reviews
1 anunturi online
Membru din January 2018
Print
T
1
T
2

Te astept in echipa mea!
Poți lucra în trei modalități, iar alegerea întotdeauna îți aparține:
1. Economisești – deja primele Tale cumpărături vor fi mai ieftine cu 30%. Chiar și produsele care prețul promoțional în catalog, cumperi încă cu reducerea ta de club! Nu are importanță cât de des și cât de mult vei comanda. Pur și simplu întotdeauna cumperi mai ieftin.

2. Recomanzi produsele prietenilor – cumperi produsele Calivita mai ieftin și le vinzi cu o marjă de 30% – aceasta este Câștigul Tău Imediat. În plus, poți beneficia de Reduceri speciale -de la 4% până la 21%. (in functie de comenzile tale sau in urma dezvoltarii propriei echipe si a comenzilor cumulate).

3. Creezi o echipă – îți inviți la Club prietenii, prietenii prietenilor Tăi și pe cei necunoscuți. Îi prezinți oportunitățile și beneficiile în Calivita, îi încurajezi să-și dezvolte activitatea similară cu a Ta. Dezvolți echipa și câștigi ca Liderul ei.
Iar beneficiile Tale includ, printre altele si flexibilitatea de alegere a timpului, locului și modalității de acționare
1. Tu decizi cât de des plasezi comenzile, cât timp aloci, cât vei câștiga, cât de des vei primi mărire de salariu i promovare
2. Lucrezi când vrei și cu cine vrei – Tu decizi cine va face parte din echipa ta
3. Numai Tu îți ești șeful.
http://www.calivitagliga.ro