Close

locuri de munca iasi

Expired  

Motanel scottish fold blue cu vaccin si carnet

price
1,100 Lei
Views  
Negociabil
Posted on
3 February 2018
( 912 days ago )
Sold by
anda anda 5
1 reviews
699 anunturi online
Membru din January 2018
Print
No pictures
Oferit de
Persoana

Vand motanel scottish fold blue. Calitate extraordinara, primul vaccin si carnet de sanatate. Puiul mananca singur hrana premium si foloseste litiera fara probleme.
Rog si ofer seriozitate!
Pentru video si detalii nu ezitati sa ma contactati dar doar daca sunteti convinsi ca doriti un pui.
Noi suntem din Suceava si uneori ajutam cu transportul in apropiere contra cost.
ATENTIE!
Atunci cand se doreste marirea familiei cu inca un suflet nu trebuie ca achizitionarea sa se faca la un impuls de moment. Este posibil ca cel care cumpara sa nu stie sa faca fata necesitatilor animalutului si sa nu il poata ingriji cum trebuie.
Marirea familiei presupune activitati noi pentru toti membrii acesteia si multa responsabilitate. Desigur există și dificultăți în a crește un animal. Nu trebuie omise aspectele referitoare la curățenie, la toate elementele ce țin de sănătatea animalului. Toate acestea trebuie puse într-o balanță.
Nu rare au fost cazurile când în necunoștință de cauză poate și pentru a-și satisface un moft, oamenii cumpără un animal de companie dar când văd cât de dificilă este îngijirea lui, îl abandonează.
Creșterea unui pui de pisica de două luni este asemena unui nou născut. Îi trebuie pe lângă mâncare, îngrijire zilnică, un loc de dormit, și multă răbdare și afecțiune pe măsură.
Asigura-te ca nu ai plante sau substante toxice pentru pisoias in locuri accesibile acestuia. Unele pot avea un miros sau un gust atragator, dar pot cauza boli grave sau chiar decesul.
Pisicuta va trece printr-o perioadă de acomodare, schimbarea locuintei si mutatul sunt activitati foarte stresante pentru pisici. Aproximativ 50% dintre pisici intra in depresie sau se streseaza atunci cand isi schimba teritoriul. Incercati sa va intelegeti pisica si sa fiti alaturi de ea.