Close

locuri de munca iasi

Expired  

Oferta de finantare si de împrumut între individ

price
37,000 €
Views  
1
Posted on
22 August 2017
( 1126 days ago )
Sold by
sabinatesador2 sabinatesador2 0
0 reviews
3 anunturi online
Membru din August 2017
Print
O
1

Stimate Domnule & Doamnă

Sunt doamna Sabina TESADOR un centru comercial practica în mai multe domenii de activitate și ca urmare a dificultăților financiare suferite de mulți oameni în lume, am decis, împreună cu avocații mei și avocatul meu să acorde împrumuturi între persoane fizice și toate Oamenii care au nevoie.
Deci, pentru nevoile dvs. împrumuturi între persoane fizice pentru a face față cu dificultăți financiare, sau pentru a revigora activitățile sau finalizarea unui proiect, pentru a rupe în cele din urmă impasul care a cauzat băncilor de respingerea fișierelor cererilor de credite , Vă pot oferi împrumuturi de la 2.000 la 1.000.000 EURO, cu o rată a dobânzii de 3% la suma de care aveți nevoie și cu termeni de rambursare care vă vor ușura viața. Iată domeniile în care vă putem ajuta:

* Financiar
* Împrumuturi imobiliare
* Credit pentru investiții
* Auto-împrumut
* Datoria de consolidare
* Linia de credit
* Al doilea credit ipotecar
* Răscumpărarea creditelor
* Credite personale

Sunteți bancată, bancă interzisă și nu aveți favoarea băncilor sau mai bine că aveți un proiect și aveți nevoie de finanțare, de credit rău sau de nevoie de bani pentru a plăti facturi, fonduri pentru a investi în afaceri. Deci, dacă aveți nevoie de împrumut, nu ezitați să ne contactați pentru a afla mai multe despre termenii noștri. Pentru orice alte informații, vă rugăm să ne contactați prin e-mail. sabinatesador2@gmail.com