Close

locuri de munca iasi

Expired  

Popas Pacurari, casa Parter+Etaj+Mansarda, finisaje premium

price
873,625 Lei
Views  
Posted on
6 August 2019
( 570 days ago )
Sold by
Casa Alba Casa Alba 0
0 reviews
35 anunturi online
Membru din March 2016
Print
Numar camere
4 sau mai multe
Oferit de
Firma

Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imobiliara Casa Alba;

comisionul pentru cumparator este 0!

Va prezentam o casa dispusa pe Parter+Etaj+Mansarda, in suprafata de 210 mp utili, amplasata pe o suprafata de teren de 500 mp, in zona Popas Pacurari.

Casa este constructie 2008, beneficiaza de finisaje premium si este amenajata cu gresie, faianta, parchet, tamplarie exterioara din lemn stratificat cu geam termopan, centrala termica, aer conditionat; camerele sunt mari si luminoase, bucataria spatioasa si complet mobilata si utilata, cu loc de luat masa.

La parter exista si un garaj incalzit, cu usa automata, conceput in stil american cu intrare direct in casa. La mansarda se afla o camera, un birou spatios ce poate fi folosit ca spatiu de lucru si un grup sanitar.

Ferestrele mari beneficiaza de obloane din lemn exterioare, balcoanele si balustrada scarii interioare sunt din fier forjat.

Proprietatea este inconjurata de gard metalic cu porti automate, iar curtea este amenajata cu spatii verzi si arbusti decorativi.

Achizitionati aceasta proprietate la pretul de 185.000 euro! Sunati acum pentru a programa o vizionare!

Pentru informatii suplimentare, va rugam contactati consultantul imobiliar Emilian Tarcan, la numarul de telefon 0745 788 993 sau accesati http://www.casa-alba.ro, COD OFERTA 8492.

Va stam la dispozitie pentru orice informatii suplimentare.