Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Expired  

VideoChatul cel mai bun Job!

Posted on
4 January 2019
( 228 days ago )
Views  
132
Tip anunt
Oferta
Tip job
Part time

Jobul de model de videochat vine la pachet cu o serie de prejudecati pe care fetele sunt nevoite sa le infrunte. Nu de putine ori, multe dintre fete aleg sa ascunda faptul ca lucreaza intr-un studio de videochat, iar cele care isi asuma ceea ce fac sunt aratate cu degetul, fara motive intemeiate.

7 motive sa invidiezi modelele Vixen Studio
Dincolo de diversele lucruri neadevarate care se spun despre modelele de videochat, exista, in realitate, foarte multe motive pentru care ele sunt invidiate de majoritatea oamenilor. Noi iti spunem doar 7 dintre motivele pentru care ai tot dreptul sa invidiezi modelele Vixen Studio!

Isi permit orice, oricand.
Nu vei auzi niciodata vreun model angajat la Vixen Studio spunand ca nu isi permite sa isi achizitioneze un anumit lucru. Fetele din echipa noastra s-au obisnuit cu un stil de viata mai mult decat confortabil din punct de vedere financiar, pentru ca au ajuns, prin eforturile lor si prin ajutorul pe care noi l-am oferit, sa castige foarte bine, avand un job intr-una dintre cele mai controversate industrii!

Sunt femei puternice
Sa fii model de videochat nu este usor, pentru ca majoritatea oamenilor din jurul tau vor avea tendinta sa te judece pentru alegerea facuta. Acest lucru te va determina sa devii si mai puternica, sa inveti sa iti asumi riscurile de acest gen si sa nu iti pese de parerile celorlalti. Videochatul este intr-adevar o experienta benefica daca il practici in locul potrivit, transformandu-te intr-o femeie care are incredere in ea!

Arata foarte bine
Frumusetea este subiectiva si exista in fiecare dintre fetele care performeaza ca modele pe site-urile de videochat si, de fapt, in fiecare femeie.

Un alt motiv sa le invidiezi pe fetele care fac parte din echipa noastra este acela ca ele arata tot timpul impecabil. Nu negam ca natura are aici o contributie importanta, insa noi le punem la dispozitie sedinte de infrumusetare care sa le mentina aspectul fizic de invidiat!

Se distreaza gratuit
Sa alegi un studio de videochat profesional asa cum este Vixen Studio inseamna sa te bucuri de mai multe beneficii. Modelele noastre au tot dreptul sa fie invidiate, deoarece se distreaza complet gratuit! Fetele care lucreaza cel mai mult sunt rasplatite cu vacante de lux si cu city-break-uri in cele mai ravnite locatii din lume!

Au colegi, nu sefi
Echipa din care fac parte modelele de videochat reprezinta un alt motiv pentru care ele starnesc invidia. Nu orice loc de munca iti ofera confortul psihic pe care il ai daca te angajezi in video chat la Vixen Studio; aici, nu exista sefi, ci doar colegi gata sa te ajute atunci cand nu te descurci!

Au libertatea de a alege
In ziua de astazi, suntem obisnuiti sa auzim in stanga si in dreapta persoane care se plang de lipsa timpului liber, din cauza faptului ca jobul lor le acapareaza prea mult timp si energie. In cazul fetelor angajate la Vixen Studio, lucrurile stau complet diferit. Ele au libertatea de asi stabili un program de lucru, astfel incat sa aiba timp dedicat doar lor!

Lucreaza legal
Modelele care practica video chat in studioul nostru sunt invidiate si pentru ca au benficiul sa lucreze legal, pe baza unui contract de munca. In diverse domenii, angajatorii prefera sa utilizeze alte forme juridice prin care sa justifice angajarile, lucru care, de multe ori, nu e deloc in avantajul celui angajat.

Vrei si alte motive pentru care sa invidiezi modelele Vixen Studio? Vezi cum arata o zi din viata unui model de videochat din echipa noastra facand programare la un interviu la unul din numerele de tel/whatsapp: 0735168703 Ipate Maria Mihaela sau 0728941194 Bodea Aniela

http://www.VixenStudio.net
http://www.StudioVideochatIasi.ro