Close

locuri de munca iasi

Expired  

Vila 4 camere, incalzire in pardoseala , Popas Pacurari-Valea Lupului

price
140,000 Lei
Views  
Posted on
2 May 2022
( 145 days ago )
Numar camere
4 sau mai multe
Suprafata utila (m2)
111
An constructie
2021
Oferit de
Firma

Va prezentam un complex format din 5 case, dintre care 2 mai sunt disponibile in Valea Lupului, zona Platou. O vila este dispusa pe plan parter si etaj, compartimentata in 4 camere, constructie solida din caramida, cu fundatie din beton armat, realizata in anul 2021, cu o suprafata utila de 111 mp.

Imobilul este compartimentat astfel:
Parter: living spatios 25 mp, bucatarie 13 mp, hol, baie, terasa;
Etaj: 3 dormitoare (17, 14, 11 mp), balcon, hol, baie;
Mansarda: spatiu pentru depozitare.

Casa va fi finisata complet: gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, incalzire in pardoseala, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan 3 straturi, obiecte sanitare in bai, izolata la exterior cu termosistem EPS 80 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Terenul aferent constructiei are suprafata de 300 mp si este imprejmuit cu gard din lemn cu fundatie din beton.

Casa se preda la cheie cu finalizare in iunie-iulie, racordata la utilitati (apa – Apa Vital, curent electric, gaz, canalizare) si dotata cu alte facilitati (cablul TV, fibra optica, internet, iluminat stradal).

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, exista mijloace de transport in comun – maxi taxi din ora in ora, spatii comerciale (Kaufland, Metro, Carrefour, Dedeman, Praktiker, Mobexpert, Decathlon), scoala din Valea Lupului, gradinite private, restaurante si alte facilitati.

Se poate achizitiona si prin credit bancar Prima Casa sau Ipotecar.

Open chat
🥰 vrei sa stam de vorba?
Buna 🥰
Vrei sa stam de vorba?