Close

locuri de munca iasi

Expired  

Vila individuala, 5 cam, 450 mp teren Iasi – Popas Pacurari

price
135,000 Lei
Views  
Posted on
16 May 2022
( 131 days ago )
Numar camere
4 sau mai multe
Suprafata utila (m2)
120
An constructie
2019
Oferit de
Firma

Casa de vanzare in Iasi – Popas Pacurari, dispusa pe plan parter si etaj, compartimentata in 5 camere, constructie solida din caramida, cu fundatie din beton armat, realizata in anul 2020 si cu o suprafata utila de 120 mp.

Imobilul este compartimentat astfel:
Parter: living, bucatarie, dormitor, hol, baie, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, balcon, hol, baie;
Mansarda: spatiu pentru depozitare.

Casa este finisata complet: gresie, faianta, parchet, centrala termica pe gaz, instalatii sanitare, instalatii electrice, usi interioare din MDF, ferestre din PVC cu geam termopan 3 straturi, obiecte sanitare in bai, izolata la exterior cu termosistem EPS 80 de 10 cm, alei si loc de parcare betonat.

Terenul aferent constructiei are suprafata de 450 mp si este imprejmuit cu gard din lemn cu fundatie din beton.

Casa se preda la cheie, racordata la utilitati (apa – Apa Vital, curent electric, gaz, canalizare) si dotata cu alte facilitati (cablul TV, fibra optica, internet, iluminat stradal).

Imobilul se afla intr-o zona in plina dezvoltare cu acces facil spre Centru, Pacurari, Copou, mijloace de transport in comun – maxi taxi din ora in ora, spatii comerciale (Kaufland, Metro, Carrefour, Dedeman, Praktiker, Mobexpert, Decathlon), scoala din Valea Lupului, gradinite private, restaurante si alte facilitati.

Se poate achizitiona si prin credit bancar Prima Casa sau Ipotecar.

Open chat
🥰 vrei sa stam de vorba?
Buna 🥰
Vrei sa stam de vorba?