Close

Videochat Iasi

Acum poti lucra ca model de videochat de la tine de acasa sau direct in studio!
VixenStudio se ocupa de toate cele necesare – plata la zi, contract, training, etc. programul de lucru il alegi tu!
Contacteaza-ne acum -> angajari videochat!

Expired  

Vila spatioasa, amenajata de lux, Bucium,Han 3 Sarmale

price
310,000 €
Views  
Posted on
10 August 2018
( 277 days ago )
Numar camere
4 sau mai multe
Suprafata utila (m2)
400
An constructie
2014
Oferit de
Firma

Se vinde proprietate deosebita situata in zona Bucium, sos. Iasi-Barnova, in imediata apropiere a pensiunii Garofita, compusa din vila dispusa pe D+P+E+M, avand o suprafata totala de aproximativ 400 mp si curte in suprafata de 1800 mp, complet sistematizata, amenajata cu gazon, garaj tip pergola, loc parcare, foisor rustic, teren de sport.
Proprietatea este bine pozitionata, situata intr-o locatie linistita, cu vile noi si priveliste panoramica asupra zonei.
Vila este o constructie solida, din caramida cu termosistem exterior de 10 cm, tamplarie pvc, profil veka cu 3 foi de sticla,toate ferestrele fiind echipate cu rulouri exterioare, instalatii sanitare si electrice corect calibrate, videointerfon cu sistem de control acces pe fiecare etaj.
Interiorul este amenajat cu materiale de calitate premium, finisajele contin placaje cu parchet din lemn masiv, granit in bai, gresie, faianta, usi interioare din lemn masiv, vopsele lavabile.
Compartimentarea casei este practica, imobilul dispune de 5 bai distribuite pe toate etajele, 4 dormitoare, 2 dressinguri, un birou, un living generos, 2 bucatarii ( una de zi si una de serviciu) camera tehnica, debara de alimente, sala de fitness, beci.
Interiorul este complet mobilat, mobilierul fiind in mare parte din lemn masiv, baile sunt complet utilate iar bucatariile complet echipate. Vila se vinde in varianta complet mobilata si partial utilata. Detalii amanuntite gasiti accesand link-ul: http://vanzareapartamenteiasi.ro/oferte/6582/vila_de_vanzare_bucium_400_mp

Proprietatea este disponibila imediat.