Inchide

Vopsea de sprancene gene negru albastrui profesionala 15 ml combinal

Pret
25 Lei
Afisari  
141
Postat la
14 Ianuarie 2017
( 45 zile in urma )
Utilizator
Cosmetice Dr. Temt
Cosmetice Dr. Temt
13 anunturi
Pe site din Februarie 2016
Afisare telefon
Print
Oferit de
Firma

Webshop http://www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE – CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEGRU ALBASTRUI PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este una din cele mai vandute game profesionale, de peste 40 de ani, in saloanele de infrumusetare si centrele SPA din Europa si de peste ocean.

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEGRU ALBASTRUI PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT este o vopsea cu o acoperire foarte buna, inclusiv a parului incaruntit, este o vopsea rezistenta la apa, patrunde rapid in firul de par si rezista mult timp ( 6 – 8 saptamani ).

VOPSEAUA DE SPRANCENE SI GENE NEGRU ALBASTRUI PROFESIONALA 15 ML COMBINAL DR. TEMT se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, este recomandata pentru toate tipurile de par avand calitatea de stimula cresterea si fortifica genele si sprancenele.

MOD DE AMBALARE 15 ML – 25 RON.

IRIS CLASS GRUP – UNIC DISTRIBUITOR IN ROMANIA AL PRODUSELOR COSMETICE PROFESIONALE CU INGREDIENTE NATURALE – VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE – PERMANENT DE GENE DR. TEMT. COMENZI LA TEL. 0748198568.

ShareShare on Facebook0Share on Google+0