Close

locuri de munca iasi

Expired  

Vrei sa muncesti distrandu-te?

Posted on
29 March 2020
( 128 days ago )
Views  
286
Tip anunt
Oferta
Tip job
Part time

Jobul unui model de videochat legal consta in comunicarea prin intermediul internetului, microfonului si camerei video cu persoane din alte tari. Diferenta dintre retelele de socializare (ex: Facebook) si site-urile de videochat consta in plata unei taxe de catre client (membru) pentru intretinerea de conversatii si vizualizarea modelului. In general, membrii site-urilor de videochat sunt persoane care simt nevoia sa evadeze din rutina cotidiana, sa se “ascunda” de problemele din viata reala, care nu vor sa dezvaluie celor cunoscuti framantarile sau dorintele lor, oameni care vor sa isi insenineze ziua comunicand cu persoane vesele, joviale, pozitive. Intr-adevar, temele discutiilor pot varia mult, ti se pot cere lucruri pe care nu vrei sa le faci, insa nu esti obligata sa accepti nimic din ceea ce nu iti place. Poti refuza, in orice clipa, membrii care iti depasesc limitele.

Cheia succesului in videochat este sa privesti jobul ca pe un loc de distractie, sa vezi aceasta lume virtuala ca tronul tau de regina, unde esti cea mai frumoasa, placuta si curtata femeie.

Daca vrei sa devii parte a echipei Vixen Studio ,cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava suna cu incredere pe tel sau wapp: 0731568703 Ipate Maria Mihaela sau 0728941194 Bodea Aniela

http://www.vixenstudio.net

http://www.studiovideochatiasi.ro