Close

Videochat Iasi

Concurs – avem 1000 Ron de dat! Paticipa acum!

Lume, lume! Ne pregatim pentru lansarea aplicatiilor pentru Android si iOS ( iPhone ) si de aceea dam drumu si la un concurs.

Este foarte simplu sa participi la acest concurs, termenii de participare sunt urmatorii:

  1.  in primul rand, trebuie sa descarci bannerul Anuntul de Iasi de aici : https://anuntuldeiasi.ro/concurs.jpg
  2. apoi trebuie sa pui acea poza ( bannerul ) ca fotografie de fundal ( cover photo ) contului tau de de Facebook.
  3. trebuie sa dai like paginii Anuntul de Iasi : https://www.facebook.com/anuntuldeiasi.ro
  4. intri pe https://anuntuldeiasi.ro, iti faci un cont si adaugi minim 3 anunturi – fiecare dintre noi are cel putin 3 lucruri/servicii pe care vrea sa le vanda/ofere sau poate doreste sa cumpere ceva, si poate pune un anunt de cerere. De exemplu pot pune anunt daca sunt cautarea unui loc de munca, si in descrierea anuntului spun ceea ce stiu sa fac si ce calificari am. ( poate iti gasesti si un job mai bun 😉 )
  5. dupa ce am urmat pasii de mai sus, nu mai ramane decat sa asteptam data de 15 a fiecarei luni, pentru extragerea castigatorilor – extragerea se va face LIVE pe Facebook.

TERMENI SI CONDITII: Extragerea premiilor se va face in sistem aleatoriu. Se vor face 3 extrageri, prima va fi pentru locul 3, cea de-a 2-a pentru locul 2 si extragerea finala pentru locul 1. Castigatorii vor fi contactati pe Facebook referitor la modalitatea de a intra in posesia premiului.

ATENTIE: Dupa ce ati urmat pasii de mai sus, va rugam sa ne lasai un mesaj pe Facebook in care sa ne anuntati ca pariticipati la concurs – astfel noi vom valida anunturile adaugate de dumneavoastra.

Success! Si nu uita sa dai share la anunturile pe care le vei posta, poate luna viitoare vom face un concurs si vom premia anunturile cu cele mai multe vizualizari. 

Pentru intrebari si nelamuriri, ne gasiti pe Facebook sau la contact@anuntuldeiasi.ro!