Inchide
Scris de: News Iasi on august 9, 2018

Guvernul pregateste un nou proiect de lege privind taxa auto, o noua metoda ce ar penaliza proprietarii masinilor care polueaza.

Proiectul urmeaza sa fie finalizat pana la sfarsitul acestui an, iar la metoda de penalizare a poluatorilor lucreaza specialisti din mai multe ministere.

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a declarat ca: „Atunci cand emit un ordin de ministru, scot o ordonanta de urgenta, un HG, un proiect de lege, intotdeauna ele sunt foarte bine fundamentate si inclusiv fac dezbatere publica astfel incat sa nu am niciun fel de fisura in adoptarea acelui act normativ. Asa va spun si de data aceasta. Am spus ca undeva pana la sfarsitul anului pentru ca ne dorim sa luam absolut la mana, impreuna cu colegi de la Ministerul Transporturilor, RAR, Ministerul Finantelor, Ministerul Justitiei, pe toate partile, analiza acestei viitoare metode de penalizare a poluatorului in sensul ca nu dorim ca ea sa mai fie atacata, contestata si sa castige cineva in instanta. Adica din toate punctele de vedere sa ne asiguram”.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu