Inchide
Scris de: News Iasi on iulie 13, 2018

In cadrul unei sedinte de Consiliu Judetean, controversatul Mircea Manolache a fost deconspirat de presedintele institutiei judetene, Maricel Popa.

Acesta din urma a facut publice adevaratele intentii ale afaceristului din Iasi. Maricel Popa a demonstrat ca Mircea Manolache face presiuni la varful judetului pentru a rezolva problemele din propriile afaceri: “Ati venit la noi cu o cerere de concesionare a unor terenuri si ati venit si cu o cerere pentru concesionarea activitatii de taximetrie in zona metropolitana. Nu sunt conform legii aceste solicitarii si nu este normal ce se intampla. Suntem in Consiliul Judetean, nu la circ si ar trebui sa aveti un comportament civilizat”, i-a reprosat Maricel Popa in timpul sedintei.

Totul a pornit de la faptul ca Mircea Manolache a incercat sa incurce un proiect pe care Consiliul Judetean intentioneaza sa-l desfasoare cu ajutorul unor fonduri europene, si anume, reabilitarea spatiului din strada Vasile Alecsandri nr. 6.
Mircea Manolache a sustinut ca nu este normal sa schimbe din scurt destinatia cladirii, desi, atat Executivul institutiei,dar si functionarii, i-au explicat pret de minute bune ca destinatia cladirii este una cat se poate de clara, si anume cea de muzeu. Consilierul judetean nu inteles bine situatia si a continuat sa vocifereze si sa comenteze pe acest subiect.

Data fiind situatia, Maricel Popa s-a vazut nevoit sa reactioneze si i-a atras atentia sa inceteze cu aceste presiuni la adresa celor care lucreaza in Consiliul Judetean, pentru a-si rezolva propriile probleme.

Mircea Manolache nu se afla la prima incercare de a se folosi de resursele judetului pentru a rezolva chestii personale. Este cunocut faptul ca acesta ocupa pozitia de presedinte al Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, alaturi de consilieri judeteni, reprezentanti ai societatii civile si structurii de aparare si ordine publica, asta chiar daca este certat cu legea. Acesta a agresat in trecut femei in service-ul pe care il detine si a luat pe capota politisti locali, fapte incompatibile cu functia de tine de ordinea publica.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu