Inchide
Scris de: News Iasi on iunie 13, 2018

Prietenul patronului firmei de taxi RVR, Radu Norocea, a fost retinut de politie pentru 24 de ore pentru ca a vrut sa-l ajute prin incercarea de a ascunde probele de anchetatori.

Ciprian Ene, in varsta de 50 de ani, patron al unei firme de IT si bun prieten cu patronul RVR, Radu Norocea, a ascuns un hard-disk pe care erau stocate inregistrarile video din interiorul curtii casei administratorului firmei de taximetrie.
Imaginile inregistrate ar fi dovedit cum patronul si-a batut unul dintre angajati pe care l-a chemat la vila lui, sa-l duca acasa pe prietenul lui, dupa ce acestia au petrecut in noapte de 21 mai 2018.

Soferul de taxi, un tanar de 22 de ani, a lovit din gresala masina personala a lui Norocea, facandu-l pe acesta sa-si iasa din minti si sa-l loveasca.
Dupa ce l-a lovit, l-a transportat pe tanar la domiciliul sau din Mogosesti pentru a-l sili sa-i achite banii pentru dauna facuta masinii.
In tot acest timp, Ciprian Ene a incercat sa faca disparut hard-disk-ul care contina inregistrarile incriminatorii.

„Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au identificat un barbat in varsta de 50 de ani, banuit de infractiunea de favorizare a infractorului. Din cercetari a rezultat faptul ca ar fi ajutat un barbat care ar fi comis infractiunea de talharie calificata asupra unei persoane, in noaptea de 21 mai 2018, sa demonteze si sa ascunda hardul sistemului DVR montat in imobilul presupusului agresor, care ar fi continut inregistrarile video ale faptei. In baza probatoriului administrat in cauza, barbatul de 50 de ani a fost retinut pentru 24 de ore si a fost introdus in arestul IPJ Iasi“, au mentionat reprezentanti din cadrul Poliţiei Iaşi.

Radu Norocea, patronul firmei RVR, se afla, in prezent, in arestul preventiv al Politiei Iasi.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu