Inchide
Scris de: News Iasi on iulie 13, 2018

Politistii locali din cadrul Serviciului Politia Locala Calare care isi desfasurau serviciul de patrulare in urma cu doua zile, au depistat intr-un parc un tanar care detinea etnobotanice.

Politistii se aflau pe strada Profesor Ion Simionescu, cand, in parcul de joaca pentru copii din spatele Scolii Gimnaziale “George Cosbuc” Iasi, au observat un tanar care, la vederea agentilor, a devenit agitat si a aruncat sub banca un muc de tigara ce era confectionat artizanal, plus doua pliculete de staniol.

Cei de la Serviciul 1 Politie Locala au ajuns si ei la fata locului si, dupa ce l-a legitimat, au aflat ca se numeste S. C. S., in varsta de 22 ani, cu domiciliul in Iasi. Totodata, in urma verificarilor s-a descoperit ca plicurile aruncate contineau produse vegetale de culoare verde- oliv, cu un miros intepator.

“Avand in vedere ca produsele vegetale sunt suspecte a fi droguri, acestea au fost ridicate si predate catre Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, pentru continuarea verificarilor si dispunerea masurilor legale ce se impun in acest caz”, au precizat reprezentanti din cadrul Politiei Locale Iasi.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu