Inchide
Scris de: News Iasi on iulie 12, 2018

Municipalitatea ieseana a vandut un teren aflat in interiorul complexului comercial “Avram Iancu”, situat pe Splai Bahlui Mal Drept, cu aproape 45 mii de euro.

Licitatia a fost castigata de societatea Petru San Com SRL, care administreaza Restaurantul Paradis din incinta aceluiasi complex. Terasa acoperita se intinde pe o suprafata de 95 metri patrati si la care se adauga 111,5 metri patrati de teren.
Pretul de pornire stabilit de edili a fost de 200.000 de lei, fara TVA. La licitatie, reprezentantii societatii au mai adaugat 10.000 de lei, vanzarea finalizandu-se la suma de aproape 45.000 de euro.

Ghitulina Cioromila, administratorul societatii si asociat alaturi de sotul Neculai Cioromila, a mentionat ca au proiecte mari in viitorul apropiat pentru acest teren.

Familia Cioromila detine in acelasi complex, pe langa restaurant, si o cofetarie. Societatea Petru San Com SRL a inregistrat in anul 2017 o cifra de afaceri de 285.595, cu un profit de 35.451 de lei, datorii de 782.144 de lei, cu un numar de 4 angajati.
Pe site-ul de prezentare al restaurantului, sotii Cioromila asigura clientii de cele mai bune servicii: “Echipa noastra este pregatita sa va intampine cu cele mai bune servicii de servire, cat si un bogat asortiment de bucate din bucataria romaneasca si internationala. Ai planuri pentru o nunta, o petrecere, o aniversare care doresti sa fie de neuitat? Doresti un decor plin de rafinament? Vrei ca totul sa decurga perfect, de la cel mai mic amanunt si la cel mai ridicat standard? Preferi un meniu traditional romanesc sau international? Ai gasit locatia perfecta! Restaurant Paradis va sta la dispozitie cu cele mai inalte standarde de servire. O atmosfera de neuitat pentru clipe de neuitat”.

Primaria Iasi a mai scos la licitatie si alte doua spatii, insa nu s-au prezentat oferte. Unul dintre spatiile comerciale de vanzare se afla pe strada Petre Tutea, nr. 17, bloc 913, cu o suprafata utila de 72,79 mp. Pretul de pornire este de 130.000 de lei.

Celalalt spatiu comercial este amplasat la parterul blocului 991A, din soseaua Nicolina nr.74, si are o suprafata de 86,7 mp. Pentru acesta pretul de pornire este de 310.000 de lei.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu