Inchide
Scris de: News Iasi on iulie 11, 2018

Primaria ieseana organizeaza un concurs in vederea ocuparii unei serii de posturi libere in organigrama Strandului Municipal.

Astfel ca, proba scrisa este programata pentru data de 2 augut. La bataie sunt scoase cinci posturi pentru muncitori calificati si un post pentru muncitori necalificati.
In termen de maximm 4 zile de la sustinerea probei scrise, viitori posibili angajati vor fi chemati la un interviu.

O parte dintre conditiile de participare sunt: “Indeplineste conditiile de studii si, dupa caz, de vechime sau alte conditii specifice, potrivit cerintelor postului scos la concurs, nu a fost condamnata definitiv pentru savârsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau în legatura cu serviciul, care împiedica înfaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savârsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei în care a intervenit reabilitarea”.

Un muncitor calificat ar trebui sa fie absolvent de liceu sau scoala profesionala, sa aiba o vechime de munca de minimum sapte ani.
Muncitorul necalificat poate avea doar studii generale si o vechime in munca de minimum cinci ani.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu