Inchide
Scris de: News Iasi on iunie 13, 2018

Lucrarile de asfaltarea a drumurilor spre cel mai cautat punct de iesire din tara, Vama Albita, au ajuns intr-un punct final.

Directia Regionala de Drumuri si Poduri a terminat reabilitarea unei portiuni de drum de la Vama Albita, drum intens circulat de cei care vin sau se duc in Republica Moldova.
Dupa ce, in urma cu trei saptamani, a efectuat lucrari de reparatii, DRDP Iasi a finalizat si aplicarea de marcaje rutiere pentru ca circulatia sa se desfasoare in conditii optime.

Lucrarile de reparatii si marcajele au fost realizate in regie proprie de Sectia de Productie din cadrul DRDP Iasi, cu ajutorul unui utilaj care a fost cumparat recent de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere si repartizat judetului Iasi, alaturi si de alte regionale de drumuri si poduri din tara.

Executia lucrarilor de asfaltare de la Vama Albita s-a efectuat in baza protocolului semnat pe data de 16 aprilie intre CNAIR si Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi, iar termenul limita a fost sfarsitul anului 2018.
Aceste lucrari au avut in vizor transmiterea spre folosinta cu titlu gratuit a unei suprafete de 50.142 mp de drum.
Pentru executia lucrarilor care au constat in frezari, plombari, reprofilari, aduuceri la cota, reparatii cu mixtura asfaltica si corectii de panta, s-au folosit aproape 3.000 de tone de mixtura asfaltica, cu o mobilizare de 11 oameni si 16 utilaje: autogredere, freza asfalt, cilindri compactori, repartizor/finisor mixtura, cisterna cu apa, utilaj amorsare, buldoexcavator si masini de transport.
Fara a pune la socoteala aplicarea marcajelor, lucrarile s-au finalizat in 34 de zile.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu