Inchide
Scris de: Anuntul de Iasi on martie 24, 2016

Uber intentionează sa intre pe pietele din Cluj, Timisoara sau Iasi in 2016 potrivit unui articol publicat pe Wall Street.

Manager general Uber Romania, Nicoleta Schroeder a subliniat ca analizeaza cu atentie cateva optiuni, urmand ca la inceputul anului 2016 sa stabileasca noi directii pentru dezvoltarea si acoperirea Uber la nivel national.

uber-Romania

“Vom lansa noi orase, pe lista noastra fiind Clujul, Timisoara, dar si Iasiul, cel putin una din locatii urmand sa fie inaugurata la inceputul anului 2016”, a declarat managerul Uber Romania, in cadrul unui eveniment care a avut ca tema digitalizarea.

In prezent, Uber are in Bucureşti peste 40.000 de utilizatori, ceea ce face din Capitala oraşul cu cea mai mare crestere din Europa Centrala si de Est.

Principalele avantaje Uber comparativ cu taxiurile traiditionale sunt masinile mai curate si soferii mai civilizati.

Totusi, in luna decembrie, Uber a efectuat prima crestere de preturi de la intrarea pe piata, astfel ca tarifele pentru serviciul de baza UberX au devenit mai mari decat cele pentru taxiuri: 1.65 lei/km

Cresterea tarifelor a fost determinata de obligativitatea ca soferii sa incaseze veniturile pe PFA, ceea ce presupune plata unor taxe mai mari la stat.

Via Wall Street

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu