Inchide
Scris de: News Iasi on iunie 14, 2018

Dosarul colonelului Adrian Eugen Costin, acuzat de neglijenta in serviciu, urmeaza sa fie judecat astazi de Curtea de Apel Militara Bucuresti.

Fostul sef din cadrul Serviciului de Protectie si Paza a condamnat la Iasi, de o prima instanta, la un an si o luna, cu amanarea aplicarii pedepsei.
Astazi insa, se va intruni instanta de la Curtea de Apel Militara Bucuresti pentru a judeca apelul lui Adrian Eugen Costin, nemultumit de prima decizie a instantei de la Iasi.

 

Colonelul in reverva a fost trimis in judecata de catre Parchetul Militar pentru fapta comisa in ianuarie 2016, cand militarul se afla la volanul masinii de serviciu si a intrat in coliziune cu un tramvai. Agentii de la rutiera ajunsi la locul incidentului au descoperit ca seful SPP Iasi, la momentul acela, era sub influenta bauturilor alcoolice.
Adrian Costin a fost condus de politisti la spital spre prelevarea probelor biologice, la ora 22:38, care au demonstrat ca acesta avea o alcoolemie de 1,35 gr %, iar la ora 00:40, valoarea ajungand la 1,15.

Colonelul SPP a fost trecut in rezerva abia dupa un an si jumatate de la accident.

Adauga un comentariu

Nume
Email
Comentariu