Inchide
Scris de: Anuntul de Iasi on mai 13, 2018

Sâmbătă după-amiază, agenții de la Poliția Locală au descoperit o tânără care se manifesta cu un comportament ciudat în parcarea din fața Iulius Mall. Aceștia au surpins-o când cobora dintr-o mașină BMX X6, inscripționată cu numele și sigla studioului de videochat Heylux, controlat de omul de afaceri George Drăgoi. Oamenii legii nu au reușit să se înțeleagă cu tânăra, sesizând că aceasta are un comportament neobișuit și au bănuit că aceasta consumase substanțe interzise.
Tânăra a fost condusă la Secția IV Poliție, unde oamenii legii au încercat să o identifice și să le explice cum a ajuns în aceasstă situație. În continuare, tânăra nu a reușit să le explice polițiștilor cum a ajuns în mașina Heylux și, mai mult, a refuzat să meargă la spital. Pentru că femeia nu se afla la volan, polițiștii nu au putut să o convingă să meargă la spital pentru prelevarea probelor biologice.


Mașinile Heylux, momeală pentru eleve și studente

Campania de promovare agresivă a studioului de videochat Heylux a stârnit revolta mai multor persoane, dar și a polițiștilor.
Autoturismele firmei erau parcate zile la rând în zone cu trafic intens, în special în zona campusurilor universitare și a liceelor, tocmai pentru a atrage potențiale angajate, dispuse să se afirme în fața camerelor de filmat ale videochatului.
Nici verificările și sancțiunile polițiștilor nu au reușit să stopeze campania agresivă de promovare a studioului de videochat Heylux, deoarece profiturile obținute de pe urma naivității tinerelor dornice să câștige un ban în plus depășesc cu mult cuantumul amenzilor.
În plus se ridică semne de întrebare faptul că un simplu studio reușește să suăporte ratele de leasing la 16 mașini BMW X6 doar din activitatea de videochat.

Cetateanul turmentat Raspunde mai 14, 2018

” Aceștia au surpins-o când cobora dintr-o mașină BMX X6″ – BMX era o bicicleta nu ? :)))))))))))))

Nume
Email
Comentariu